Strukturell Ångesthantering

249 kr st

Balansera din ångest! Använd din ångest till goda och nyttiga saker! Det låter hoppfullt hur gör man?

Balansera din ångest!

Använd din ångest till goda och nyttiga saker! Det låter hoppfullt hur gör man?

Med denna bok Strukturell ångesthantering eller ”att hålla balansen” presenterar Lennart Bergström en grundbok om ångest. Han menar att ångesten varken är god eller ond utan utgör helt enkelt grunden till det mesta vi människor sysslar med. Han jämför och skiljer ut ångesten från känslor, depression, stress, utbrändhet, lycka, andlighet etc.

Han presenterar ett praktiskt synsätt på ångest och föreslår användningen av en ny metod, avsedd att synliggöra och balansera okontrollerad ångest. ANGCOP-modellen, som den heter, skulle kunna bidra till en revolution då det gäller behandling av ångest.

Målgruppen är i princip alla människor men ångestklienter, anhöriga och behandlare har speciell nytta av boken.

Lennart Bergström har arbetat inom människovårdande yrken sedan 1960-talets början. Under denna tid har han kommit i kontakt med tusentals personer varav de flesta har haft ett mer eller mindre problematiskt förhållande till sin och andras ångest.

Han har bland annat en beteendevetarexamen, är fil kand och har bedrivit forskarstudier. Han var klar med sin psykoterapiutbildning 1991. Under snart 30 år har Lennart arbetat som behandlingskonsult med klienter och handledning samt utbildat professionella alkohol- och drogterapeuter, bland annat inom Svenska Jellinekinstitutet och Bergströms Kunskapsföretag AB.

Strukturell Ångesthantering
Författare: Lennart Bergström
Artnr: 9789197599900
Vikt: 300 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-975999-0-0
Förlag: Bergströms kunskapsföretag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 158
Kategorier: Facklitteratur, Hälsa, skönhet, samlevnad