Bot och bättring. Del I & II

246 kr st

"Bot och bättring" visar vägen till bättre behand-lingar av människor med djup ångest som febrilt försöker bota sig själva med alkohol, droger, spel, andliga övertolkningar etc.

Ta del av boken "Bot och bättring" om du är intresserad av hur framtiden ska möta de skador och störningar som uppstår till följd av överkonsumtion av alkohol och droger! Bokens syfte är ge kunskap och verktyg till den som professionellt möter och behandlar patienter. Patienternas lidande är ofta livslångt och många går en för tidig död tillmötes.

Att förvänta sig att läkarna kan bota all ångest, missbruk, beroende etc leder fel. Det är uppenbarligen inte ens deras kompetensområden. Beräkningar säger att per år dör cirka femtonhundra personer på grund av felbehandling och feldiagnostisering. Totalt lär sextusen personer per år dö i substansrelaterade syndrom i Sverige!

Myndigheterna har haft svårt att bestämma sig för hur behandlare bör agera för att hjälpa och möjligen bota patienter med missbruk och beroende. De lutar sig ofta mot självhjälpsgruppernas insatser. Såda-na grupper är ovärderliga, men alla hittar inte sin lindring där. Vem gör det bäst? Amatörer eller utbildade A-terapeuter? Man kan bara gissa, eller ...
Boken slår även ett slag för det nya begreppet och forsknings-området behandlingsvetenskap.

Bot och bättring. Del I & II
Författare: Lennart Bergström
Artnr: 9789197599955
Vikt: 335 gram
Leveranstid: 2-5 dgr
ISBN: 978-91-975999-5-5
Förlag: Bergströms Kunskapsföretag
Bandtyp: Mjukband
Format: 150 x 220
Antal sidor: 191
Kategori: Hälsa, skönhet, samlevnad