Sanna historier från behandlingsvärlden - och andra skrönor

200 kr st

I "Sanna historier från behandlingsvärlden och andra skrönor" ser författaren tillbaka på sin tid som behandlingsassisten och på vad som då gjordes för att rädda människor från alkoholism och annat missbruk. Han berättar om situationer som gav honom anledning till att vidareutbilda sig, satsa på en forskarkarriär och utveckla bättre behandlingar

Berättelserna om de härliga människr han träffade ska inte tas bokstavligen. De är tolkade genom hans ögon och öron. Visst stämmer beskrivningarna av Cykeljohan, Starke Arvid och Ellen-på-kvällen och visst kan man bli road av dessa figurer men mest av allt kan man respektera dem och röras av deras liv och lidande.

Denna bok är författaren andra bok. I jämförelse med den första är denna lättsam och lättläst med en humoristisk blick även om verkligeneten är väl så allvarlig.

Lennart Bergström arbetar idag som vd för Bergströms och är rektor för dess utbildningar till professinell alkohol- och drogterapeut, anhörigerapeut och tolvstegsbehandlare. Han är även behandlingskonsult vid versameter i Sverige och utomlands.

Sanna historier från behandlingsvärlden - och andra skrönor
Författare: Lennart Bergström
Artnr: 9789197599931
Vikt: 235 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-975999-3-1
Förlag: Bergströms Kunskapsföretag
Bandtyp: Mjukband
Format: 135 x 210 mm
Antal sidor: 130
Kategori: Memoarer och biografier