Ledarskapets 4:e dimension

396 kr st

Nya dimensioner av Ledarskapets 4.e dimension är den tredje upplagan av boken som ger dig framgångsnycklar för att utveckla ditt operativa ledarskap.
Boken har en tydligt praktiskt approach som gör att innehållet snabbt kan omsättas i handling. Innehåller bygger på fungerande pragmatiska...

Många av bokens exempel är beskrivna utifrån ett idrottsligt perspektiv, men kan direkt översättas till exempelvis skola eller näringsliv. Ur ett påverkanspsykologiskt perspektiv söker boken svar på vad som fungerar, varför det fungerar och hur du kan använda det som fungerar.
Några centrala delar ur bokens innehåll:
Det personliga ledarskapet - att förstå och leda sig själv
Det motiverande ledarskapet - att skapa och bibehålla motivation
Det målinriktade ledarskapet - att arbeta med mål och vision
Det coachande ledarskapet - att använda coaching i ledarrollen
Det stilfulla ledarskapet - att anpassa sin ledarstil
Det lagledande ledarskapet - att förstå gruppdynamik och leda team.

Lars Sjödin Fil.mag. beteendevetare och författare driver företagen Coaching Leaders Scandinavia AB och bokförlaget Jinks No Jinks.
Han utbildar också idrottsledare och utöver i beteendevetenskapliga ämnen på Bosön. Vidare är Lars internationellt licensierad NLP-tränare samt certifierad coach inom både ICC och ICF.
Tidigare böcker: DISC - en stilstudie av beteenden kommunikation och påverkanspsykologi (JNJ) och Tänk om - att arbeta med social kompetens i skolan (Studentlitteratur)

Ledarskapets 4:e dimension
Författare: Lars Sjödin
Artnr: 9789186215347
Vikt: 350 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-86215-34-7
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 236
Kategori: Management