12 Legendariska Bandylag

382 kr st

Hälleforsnäs, Sandslån, Linnea och IFK Stockholm. För en bandyfantast så smakar dessa lags namn som en chokladbit efter en portion spagetti.

Visst känner vi till att dessa lag har varit stora en gång i tiden men vet vi så mycket mer om dem. Kanske har man sett en gammal bild eller stött på någon notisnågon stans, men det finns så mycket mer att berätta om dem.

Jag har valt ut 12 legendariska bandylag som intresserar mig. Jag har samlat minnen och anekdoter, matchreferat och bilder om dessa lag. Tanken är att de inte ska glömmas bort. De är alla en stor del av den bandyhistoria som var på väg att försvinna. De viktigaste delarna är de intervjuer som jag har gjort med äldre män som på något sett var med när det begav sig, som spelare, ledare eller supporter. Resten av materialet har jag samlat ihop från böcker och gamla tidningar. För den som är bandyhistoriskt intresserad så är denna bok en guldgruva. Här får du historien om 12 bandylag samlat i en volym. Håll till godo, känn historiens vingslag!

Robert Erickson

12 Legendariska Bandylag
Författare: Robert Erickson
Artnr: 9789188173652
Vikt: 508 gram
Leveranstid: 2-5 dgr
ISBN: 978-91-88173-65-2
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210
Antal sidor: 316
Kategori: Sport, motion, friluftsliv