Vart tog den höga ljusa tanken vägen?

192 kr st

Vill du vara med om en annorlunda resa bakåt i tiden? På en färd som du kanske har anat men aldrig fått ta del av ge´nom historieböcker. En skiljeaktig väg om den starke framgångsrike hjälten och de andra, hans fiender. En hjälte som kanske inte alltid är just hjälte? Och offer so kanske kan vara du?

Följ med Hjon Slagén som tar med dig på en unik resa där du får uppleva din historia på ett nytt och annorlunda sätt mot tidigare.
En särskild metod har använts för att du skall kunna se din egen historia. Den kallas för dialektisk och den får dig att förstå varför någon kan bli hjälte medan andra kan bli offer. Historieberättelsen utgår från begrepp som bär på motsättningar. De leder till konflikter där hjälten måste lösa de problem som uppstår. Klarar hjälten av det eller inte?
Historien har varit och ger hjälten en "trygg" grund för framtiden. För andra är framtiden en mycket stark och kanske skenande utmaning. Det är du och vi som är hjälte och offer och vi måste inte blint rusa på. Det är kanske inte för sent för oss hjälte-offer att ta tag i tyglarna på den skenande framtidshästen?
Carmencita Almvall-Nilsson har också stor erfarenhet av att vara styvbarn i sitt eget samhälle och har därför med inlevelse tagit del av alla samhällets styvbarns härkomst i historien.

Vart tog den höga ljusa tanken vägen?
Författare: Carmencita Nilsson
Artnr: 9789186215903
Vikt: 330 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-86215-90-3
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 208
Kategori: Samhälle, politik o debatt