Utforma en lättskött trädgård

492 kr st

Utforma en lättskött trädgård.

Boken Utforma en lättskött trädgård är skriven för dig som vill njuta av din trädgård utan att l ägga ner onödigt mycket tid och kraft på trädgårdsarbete. Med fokus på detaljerna när du formger din trädgård, går det att spara in många timmars arbete längre fram.

Det finns inget sådant som en skötselfri trädgård. Anna-Lena Haraldsson ger dig handfasta råd om vad du skall tänka på när du utformar din trädgård, så att skötseln går snabbare och enklare. Det handlar om allt från enklare gräsklippning, mindre beskärning av träd och buskar till minimerad ogräsrensning. Här hittar du också förslag på träd, buskar och perenner som bidrar till en lättskött trädgård.

Läs ett smakprov ur boken

Anna-Lena Haraldsson är född och uppväxt i Sveriges trädgård, Blekinge där växtlighet varit en självklar del av hennes vardag sedan barnaåren. Intresset för att formge och planera trädgårdar övergick till praktisk handling 1996 då hon och maken byggde hus på en förvildad tomt i Sollentuna. Erfarenheten gav henne inspiration att rita trädgårdar till släkt och vänner som hobby vid sidan av sitt yrke som civilingenjör på Ericsson. Hon uppmuntrades av Lars Krantz 2008 att satsa helhjärtat på den trååriga Trädgårdsmästarutbildningen på Högskolan i Gävle där hon gick ut med högsta betyg i nästan alla ämnen. Sedan 2011 driver hon Arkiflora Trädgård och Design på heltid. www.arkiflora.se

Utforma en lättskött trädgård
Författare: Anna-Lena Haraldsson
Artnr: 9789187247361
Vikt: 512 gram
Leveranstid: 2-3 dgr
ISBN: 978-91-87247-36-1
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Danskt band
Format: 195 x 250
Antal sidor: 144
Kategori: Facklitteratur