Här är mitt liv

230 kr st

En invandrare i Brasilien

Vem är Ambrogio Gaigher?
Författaren är född i norra Italien. Fadern omkom i en bilolycka då Ambrogio var sju år. Strax efter faderns död började andra världskriget som Ambrogio upplevde på nära håll under nazisternas skräckvälde. Tjuguett år gammal emigrerade han till Brasilien då han blev utan arbete och hans familj förbjöd honom att gifta sig med sin stora ungdomskärlek.
I Brasilien arbetade Ambrogio först som mekaniker och gjorde många uppfinningar som även gav många patent. För ett internationellt patent blev han kidnappad.
Senare blev han involverad i restaurangbranschen och hans musikintresse kom att ta allt större del av hans tid. Han spelade in brasiliansk country (sertaneja) som solist på hawaiigitarr och har gjort otaliga framträdanden i brasiliansk radio och TV.
Ambrogio har arbetat hårt och även kämpat mot sjukdomar, men han har alltid gått vidare med gott humör, målmedvetenhet och positiv livshållning.
Den här självbiografin är en härlig berättelse om en människa med ett alldeles extraordinärt levnadsöde. Ambrogio förmedlar en livsstyrka som går utanpå det mesta.
Ett fascinerande levnadsöde

Här är mitt liv
Författare: Ambrogio Gaigher
Artnr: 9789163360619
Vikt: 390 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-633-6061-9
Förlag: Ambrogio Gaigher
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 266
Kategori: Memoarer och biografier