Hampe och Kärleken

182 kr st

Det mörknar alltmer kring Adrian Hampe, 61-årig gymnasieadjunkt, i denna första bok av tre. Å ena sidan kvick och charmig, å andra sidan cynisk och livstrött, småslirar han sig fram i tillvaron, tills han möter sitt livs kärlek, den goda och kloka Fanny.

Hampes och Fannys kärlekshistoria utspelar sig i Klöve socken, som bebos av en mängd färgstarka figurer, som av olika anledningar har hamnat på vischan. Där finns Symaskinsnålen med en tand i vardera käke, som har koll på allt och alla; där finns Slö-Olle, som bevittnar ett brott, men inte blir trodd; där finns Chevroleif, vars passion är femtiotalsbilar och tv-apparater med bildrör; där finns Sigge Snik, som så oturligt drunknar på midsommarnatten och så finns där den sorglöse Rudi,
sommargästen från Tyskland, som helt oväntat, packar sin bil och nattetid ger sig av, utan att säga adjö till någon.

Följ med på denna resa ut på landet, där vi får bekanta oss med en mängd skiftande livsöden, men framför allt får följa Fannys kärlekssaga med en vilsen man, som ständigt måste vara på sin vakt, för att inte bli avslöjad och tappa det lilla fotfäste, som han ännu har kvar.

Hampe och Kärleken
Författare: Christina Ryding
Artnr: 9789187247569
Vikt: 370 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-87247-56-9
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 220
Kategori: Skönlitteratur