TID

287 kr st

Ett liv med konst, dikter och musik

Målarmästare, föreningsmänniska, Vasaloppsåkare, far, morfar, farfar med barnbarnsbarn. Med ett brinnande engagemang i hembygden. 

Under hela mitt liv har konsten, diktandet och musiken varit viktiga för mig, berättar Lennart. Jag målade redan som barn, teckning var ett favoritämne i skolan. Som barn köpte jag också mitt första munspel. Det instrumentet liksom musiken har följt mig genom livet. Under lumpartiden målade jag abstrakta tavlor som jag sålde till kamraterna på luckan. Jag fick 3:50 styck. Det var bra betalt för vi hade bara 2:50 i dagpenning. Det var under den tiden diktandet började med muckarvisor och annat. Under tiden som yrkesmålare kunde jag få inspiration och måla en tavla på lunchrasten. När jag diktar och målar kan jag själv bli väldigt berörd när jag lagt sista handen och tanken vid verket. Jag hoppas att du också ska få glädje och känslor när du läser denna bok.

Sagt om Lennart:

”Han förevigar ett långt och rikt liv i sina penseldrag. Med färger och väl valda ord målar han livets varande, årstidernas växlingar och oväntade möten.”

Denna bok ger ett smakprov på Lennarts förmåga att fånga livet i ord och bild.

TID
Författare: Lennart Nilsson
Artnr: 9789189557154
Vikt: 208 gram
Leveranstid: 2-4 dagar
ISBN: 978-91-89557-15-4
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 210x210
Antal sidor: 70
Kategorier: Konst och musik, Dikter