Min berättelse, Ära ditt värde

155 kr st

Att plötsligt drabbas av cancer är inte det man helst av allt vill önska sig. Men dessvärre måste det vara någon eller några som utgör den statistik som sjukvården har när man säger att si och så många drabbas av den och den cancerformen och att överlevnadsgraden är så och så många procent efter fem eller tio år.

Numera ingår jag i den statistiken, jag är en av alla de tusen som årligen får cancer. Min cancer akllas för maligt melanom och tyvärr hade jag också en liten metastas.

Min berättelse är mitt försök att beskriva hur en sjukdomsprocess av detta slag kan påverka vardagen och människor runt omkring. Men mest handlar det ju förstås om mig själv och mina upplevelser i och kring sjukdomen. Du som läser Min berättelse kan också se att vardagslivet rinner på som vanligt. Och visst är det så att alla dessa vardagliga händelser och möten blir mer och mer värdefulla ju fler år som går, och förhoppningsvis, hade jag säkert känt så även utan sjukdomen. Den stora skillnaden är förstås att då hade jag ju inte skrivit den här berättelsen.

Min berättelse, Ära ditt värde
Författare: Marie Louise Boström
Artnr: 9789186215118
Vikt: 175 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-86215-11-8
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 148 x 210 mm
Antal sidor: 87
Kategori: Memoarer och biografier