Dialoger med Madhukar

180 kr st

En sann mästare framhåller att du redan är fri. Inte om 10 år. Inte i nästa liv. Inte i himlen. Inte efter många års hårt utövande … Du är fri Nu!
Madhukar, som vaknade upp till frihet vägledd av sin andlige mentor, satguru Papaji (H.W.L. Poonja), framlägger en lära så fri från ansträngning att t.o.m. avslappning verkar ansträngande. Varje ansträngning för någon som redan är Friden själv är...

Han förklarar varför denna enkla sanning inte redan är ett påtagligt faktumför de flesta människor. Våra liv genomlevs istället i en snårskog av föreställni gar, ord och känslor som hela tiden tyranniserar oss eftersom vi identifierar oss med dessa. Under många livstider har vi byggt våra liv på ego-centrerad programmering och våra liv utgör nu en identifikation med våra sinnesstämningar. Vi likställer oss med våra känslor och våra åsikter om vad vi anser vara rätt eller fel och detta förgiftar oss ständigt.
Istället uppmanar Madhukar oss att vi inte ska koncentrera oss på svårigheter, att inbilla sig att man är lycklig eller att genom övningar försöka uppnå lycka. All form av utövande är slöseri med tid som istället kan användas till att gå direkt till ditt Hjärta.
Den tyske TV-journalisten tillämpade sin Gurus ord och blev helt och hållet fri från all ansträngning, och verkar nu för att på ett effektivt sätt kommunicera detta varats lätthet Madhukar gör det på ett kraftfullt och radikalt sätt, men samtidigt också kärleksfullt och humoristiskt. Han reser runt i Europa och i Indien och för dialoger med människor som har en längtan att komma till samma insikt.

Dialoger med Madhukar
Författare: Daniel Edberg
Artnr: 9789186215286
Vikt: 305 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-86215-28-6
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 135 x 210 mm
Antal sidor: 232
Kategori: Religion