Status Extinct

169 kr st

En konstbok fylld från pärm till pärm med bilder som berör. 15 foton och 12 målningar illustrerar den planet vi bor på, det tillstånd den befinner sig i och några olika arter, som drabbats av de förändringar som sker.

En konstbok fylld från pärm till pärm med bilder som berör. 15 foton och 12 målningar illustrerar den planet vi bor på, det tillstånd den befinner sig i och några olika arter, som drabbats av de förändringar som sker. Människor, djur och allt annat levande står idag inför två stora ödesfrågor; en pågående klimatförändring och den hotade biologiska mångfalden.

Dessa frågor behandlas här i både text och bild. Med konsten som medel vill skaparna av Status Extinct ge läsaren/betraktaren en möjlighet till eftertanke. Som det ser ut idag är det en dyster framtid vi går till mötes. Men det finns hopp, historien om framtiden är inte skriven än...

Mounir Rabhi Hallner har studerat miljövetenskap vid Göteborgs Universitet och varit engagerad i miljöfrågor i mer än två decennier. Idag är han frilansfotograf och vill genom sina bilder lyfta frågor som berör miljö, klimat och en orättvis världsordning.

Susanne Rabhi Hallner är socionom och konstnär. Ett långvarigt engagemang för människors och djurs rätt till skäliga levnadsvillkor har präglat både hennes yrkesbana och hennes konstnärsskap. Hon har tidigare medverkat i boken Survivor, ett konstprojekt till förmån för Bröstcancerfonden.

Status Extinct
Författare: Susanne Rabhi Hallner, Mounir Rabhi Hallner
Artnr: 9789186215859
Vikt: 225 gram
Leveranstid: 3-5 dgr
ISBN: 978-91-86215-85-9
Förlag: GML Förlag
Bandtyp: Mjukband
Format: 210 x 210 mm
Antal sidor: 62
Kategorier: Konst och musik, Samhälle, politik o debatt