Cloucharderna

197 kr st

Josef bär på en mörk hemlighet. Han är förälskad i alkohol.

Berusningen är det enda som får honom att känna sig levande. I flaskan känner han den gränslösa kärleken. Men han hyser även en kärlek och passion för konsten. På stamkrogen Po Teng finner Josef och hans dryckesbröder, cloucharderna, stillheten som tillåter långa samtal, klotter i diktböcker och kontemplation, allt i konstens namn.
Men arbetslös och kroniskt pank befinner han sig i samhällets periferi. Utanförskapet leder honom till stadens nattliga baksidor som sjaskiga ölstugor, strippklubbar och prostituerade. Det är där Josef finner människor som han kan känna samhörighet med. Undergången är oundviklig. Ångestbankens konto övertrasserat. Destruktivt beteende och långvarigt missbruk gör att alkoholen kräver sin tribut. Men Josef vet en väg ut ur skiten.
Carl Magnus Carestam debuterade 1996 med den engelskspråkiga diktsamlingen Poems from the morning. Därefter har han utkommit med ytterligare diktsamlingar bland vilka kan nämnas den skandalomsusade Obscena anteckningar för censuren och hans senaste diktsamling Demoner och fylltrattar. Cloucharderna är hans romandebut.

Cloucharderna
Författare: Carl Magnus Pysak Carestam
Artnr: 9789197748223
Vikt: 525 gram
Leveranstid: 3-5 dagar
ISBN: 978-91-977482-2-3
Förlag: The Mag Production Comany
Bandtyp: Mjukband
Format: 395
Antal sidor:
Kategori: Skönlitteratur